Trae Lyx: de beste lakverf

Tegenwoordig heb je de keuze uit enorm veel soorten vloeren in je woning. Het onderhoud van deze vloeren is erg belangrijk om de vloer voor een lange periode mooi te houden. Het kan dan dus ook handig zijn om een goede laklaag aan te brengen wanneer je een houten- of parketvloer in je woning hebt liggen. Het grote voordeel van deze laklaag is dat de vuilindringing in de vloer wordt geminimaliseerd, waardoor je vloer schoenen blijft en langer mee zal gaan. Echter is het kiezen van een goede lakverf voor veel mensen erg lastig. Persoonlijk raad ik aan om de lakverf van Trae Lyx te gebruiken.

Trae Lyx

Trae Lyx is een merk met professioneel lakverf dat is gemaakt op water basis. Het is een bekend merk dat ontstaan is in Nederland. In de markt staat de lakverf van Trae Lyx bekend om de hoge kwaliteit. Ze hebben dan ook een groot aanbod aan verf, dus voor iedereen is er wel wat te vinden.

Het aanbod van Trae Lyx

Trae Lyx heeft een enorm assortiment uit verschillende producten. Om je een idee te geven van de producten hebben we de bekendste soorten op een rijtje gezet:

  • De naturel. Deze 2-compontentlak is mat en is enorm kras- en slijtvast. Het is de ideale onzichtbare bescherming van het hout.
  • De naturel Finish. Dit is de ideale toplaag voor de houten vloer. Doordat het product watergedragen is, is het de ideale afwerking voor binnenshuis.
  • De natuel Extreme. Wanneer je een geoliede uitstraling wilt hebben dan is dit de juiste laksoort voor jouw vloer.
  • De parketlak. Dit is de juiste lak voor wanneer je jouw parketvloer weer als nieuw eruit wilt laten zien. Het is gemaakt om het parket voor een lange periode mooi te houden

Het gehele assortiment van Trae Lyx kan je vinden op www.verf.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*