De voordelen van een handdoeken radiator in je badkamer.

Radiatoren staan vaak in de weg. Maar de badkamer is nu juist een plek waar een radiator een perfecte rol kan vervullen. Alleen dan moet je wel gebruikmaken van een handdoeken radiator. Benieuwd naar de voordelen van een dergelijke radiator? Lees dan verder!

Warmere handdoeken

Er gaat niets boven de luxe om na een bad of douche een lekkere warme handdoek op je huid te. Een elektrisch verwarmd handdoekrek zorgt ervoor dat je pluizige badjassen warm blijven en geeft je de ideale omstandigheden om van het bad of douche te genieten in al zijn glorie. Het betekent ook dat je minder vaak je handdoeken hoeft te wassen, omdat de natheid er niet in blijft zitten. Ben je op zoek naar een dergelijke radiator? Bekijk dan eens de radiatoren van Henrad.

Ze zien er stijlvol uit

Handdoekradiatoren zien er vaak ook een stuk stijlvoller uit dan normale radiatoren. Ze kunnen dus zeker bijdrage leveren aan een luxe uitstraling in je badkamer. Daarnaast nemen ze vaak ook nog een stuk minder ruimte in beslag dan normale radiatoren. Ze hebben meestal namelijk een verticale oriëntatie, waardoor de ruimte optimaal benut wordt.

Betere hygiëne

Aangezien veel modellen handdoekradiatoren meestal in badkamers worden geïnstalleerd, is het de moeite waard om te wijzen op het belang van hygiëne in die specifieke ruimte. Als het deel van het huis dat gewijd is aan baden en netheid, is het absoluut noodzakelijk dat het geen broedplaats voor ziektekiemen wordt – en ja, het installeren van een handdoekhouder of handdoekverwarmer in deze kamer kan zeker helpen dat doel te bereiken. Hoe? Nou, simpelweg omdat, aangezien een dergelijk apparaat duidelijk wordt gebruikt om handdoeken uit te drogen, het ervoor zorgt dat ze minder snel vochtig blijven en schimmel en ziektekiemen aantrekken in een kamer met een regelmatig vochtige omgeving en waarvan de temperatuur meestal lager is dan veel andere kamers in huis. Zeker een groot voordeel dus!

Bron: https://www.radiatorendiscounter.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*