Sleutels verloren, vergeet dan deze tips niet!

Je sleutels verloren tijdens een avondje stappen? Dat gebeurt iedereen wel eens! Als je geluk hebt dan vind je je sleutels ergens bij de garderobe of een van je vrienden heeft ze gevonden, maar dat gebeurt dus alleen als je geluk hebt! Daarom is het handig om deze tips bij je te houden, voor het geval je in een situatie komt waarbij je voor een gesloten deur staat. 

Ben je ze kwijt of zijn ze gestolen?

Allereerst, als je je sleutels niet meer kan vinden, moet je nadenk of je ze kwijt bent geraakt of dat ze gestolen zijn. Bij sleutels die je verloren bent kan je ze gemakkelijk terug vinden als je je stappen terug loopt tot het moment dat je de deur bent uitgegaan. Ze kunnen bijvoorbeeld nog steeds in de deur zitten! Maar wanneer de sleutels gestolen zijn is het handiger om gelijk aangifte te doen bij de politie en een slotenmaker te bellen. Een slotenmaker kan gemakkelijk sloten openen. Aangifte bij de politie doe je voor de zekerheid, mocht er ingebroken zijn dan is er al aangifte bij de politie en kan je verzekering aan de slag!

Slim zoeken

Maar zoeken naar je sleutels kan je slimmer doen. Je sleutels zijn namelijk altijd in de buurt geweest van waar jij bent geweest. Check daarom vanaf je deurslot, bij je auto of fiets en zo steeds een stapje verder. Het is belangrijk om daarbij ook onder andere auto’s te kijken of in struiken. Een rare beweging of schijnbeweging kan je sleutels namelijk een eindje uit de baan slingeren. Ook kan je vrienden en familie of een huisgenoot vragen om te helpen zoeken en met een beetje geluk heeft een van deze personen je sleutels al gevonden!

Sloten vervangen

Als er echt niks meer op zit moet je je sloten gaan vervangen. Hiervoor heb je een betrouwbare slotenmaker nodig. Zoek je een slotenmaker in apeldoorn? Dan is slotenmaker apeldoorn een van de meest betrouwbare slotenmakers die je kan vinden. Kijk op hun website of bel voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*